VOOR START-UPS & ONDERNEMERS

Herken jij je in een of meerdere van deze situaties?

Wat kan Olive People voor jou betekenen?

Klankbord

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor. Je schuift beslissingen voor je uit omdat je je gedachten niet geordend krijgt, of de zaken misschien niet in het juiste perspectief ziet.

Een ervaren klankbord, een mentor, kan dan helpen. We dringen onze mening niet op, maar houden je wel graag een spiegel voor.

We stellen gerichte vragen zodat het snel voor je duidelijk wordt welke richting JIJ op wil. En binnen ons expertiseveld delen we graag onze ervaring en advies. Alleen wanneer jij hiernaar vraagt. Beloofd.

Els Van Humbeeck
Uitbouw personeelsbeleid

Je bent al een hele tijd keihard aan het werken aan je bedrijf. Met succes! En dan plots besef je dat je het alleen - of enkel met je partner - niet meer redt. Je hebt medewerkers nodig, een team. Of je nu op zoek bent naar een co-founder, je eerste medewerkers, of al een aantal medewerkers hebt, de 'people factor' is een dingetje op zich. Niet elke ondernemer heeft kaas gegeten van rekruteren of leidinggeven.

Veel ondernemers houden zich graag met hun expertise bezig maar hebben (nog) niet het budget om een eigen Hr-verantwoordelijke aan te werven. Olive People to the rescue!
We helpen je graag op projectmatige basis of op langere termijn, volgens het rent an HR-manager principe. Jij kiest wat best bij je past.

Coaching

Ook als ondernemer heb je je twijfels en onzekerheden. Misschien loopt je verkoop niet als een trein en begin je aan je dienst of product te twijfelen. Of erger nog, aan jezelf. Je wil graag meer tijd voor je gezin kunnen maken, maar het lukt je maar niet. Of je komt er niet toe om je to-dolijstje af te werken of je focus te behouden, voldoende tijd voor sport in te bouwen.

Els is een gediplomeerd coach en helpt jou graag met het aanpakken van jouw objectieven. Door gerichte vragen te stellen, halen we de antwoorden uit jezelf en maken we een actieplan op, gebaseerd op jouw ideeën.

You got this!

"Werken met personeel? A whole different ballgame!"

Hoe kunnen we samenwerken?