Loopbaanbegeleiding

Wil je terug richting aan je loopbaan geven?

loopbaancheques

Ik heb 20 jaar ervaring als leidinggevende, afdelingshoofd, mentor en coach in verschillende grote bedrijven binnen HR, media, security en IT. 

In 2018 wilde ik een andere richting aan de rest van mijn carrière geven en besloot ik loopbaanbegeleiding te volgen. Ik leerde op een andere manier naar mijn talenten en levensdoelen te kijken. Ik besliste nadien om de switch van werknemer naar ondernemer te maken en ging ook een tijdje in het buitenland wonen. 

Sindsdien ondersteun ik ondernemers en leidinggevenden op vlak van leiderschap, efficiëntie en loopbaan. Als erkend loopbaancoach, bied ik loopbaanbegeleiding aan aan iedereen die hier wel kan bij varen. Mijn ervaring en affiniteit liggen vooral bij ondernemers, managers en professionals binnen de sectoren media, HR, IT, security en onderwijs.

"The best way to predict your future is to create it." Abraham Lincoln

Inhoud loopbaanbegeleiding

Vrijblijvende kennismaking: is loopbaanbegeleiding iets voor jou en vind je in mij een match als coach?

Wat houd je bezig vandaag? Op welke vragen wil je graag een antwoord? Wat heb je nodig om gelukkig te zijn in je professionele activiteit? Via oefeningen en opdrachten krijg je inzicht in je kwaliteiten, competenties en wat je belangrijk en minder belangrijk vindt in je loopbaan.

Hoe ziet je weg eruit? Hoe wil je het aanpakken? Welke opties kunnen we samen bekijken? Via een persoonlijk ontwikkelingsplan maken we dat heel concreet zodat je meteen aan de slag kan en je dromen kan waarmaken.

Tot slot overlopen we je hoe je je traject ervaren hebt, en bekijken we of je nog iets wil bijsturen. Heb je nadien nog gerelateerde vragen? Tot 12 maanden na het beëindigen van je loopbaanbegeleiding kan je hiervoor bij me terecht.

Loopbaancheques VDAB

Praktisch

Welke impact mag je verwachten?

Olive People werkt samen met het erkend loopbaancentrum Pygmalion