OVER ONS

“Ondernemen is topsport”, wordt vaak gezegd. Helemaal akkoord, en voeg daar wat ons betreft ook maar “een team leiden” bij. Wat vaak vergeten wordt, is dat die topsporters wel een coach, of een heel team van coaches, hebben om hen te begeleiden. En als ondernemer of leidinggevende sta je er vaak alleen voor. Daarom maken we het bij Olive People graag onze missie om te zorgen voor een goede begeleiding van zaakvoerders en leidinggevenden.

Els Van Humbeeck, onze oprichter en zaakvoerder, richtte Olive People op met dat ene doel: zaakvoerders en leidinggevenden begeleiden en versterken in hun rol. 

Bij Olive People werken we samen met een aantal specialisten in leiderschapstraining, team coaching, en rekrutering om de klant een zo volledig mogelijke service te kunnen bieden binnen soft HR. Onze focus ligt hierbij enerzijds op het coachen en mentoren van leidinggevenden en ondernemers, en anderzijds op het mee uitwerken van een professioneel Hr-beleid.

Lees meer over Els en wat haar drijft.

Els Van Humbeeck

“Veel situaties waarmee ik leiders zie worstelen, heb ik zelf meegemaakt. Ik kom dus niet met een theoretische uitleg aandraven, maar reik je methodes aan die in de praktijk wérken.”

Wat typeert onze aanpak?

Els Van Humbeeck

Onze ervaring komt recht van het terrein: “Handen uit de mouwen, voeten in de modder.” 

Met 20 jaar ervaring als departementshoofd, leidinggevende en zaakvoerder, kennen we als geen ander de uitdagingen die jou wachten. We weten wat werkt, uit ervaring, niet door het te lezen in boeken, al laten we ons uiteraard graag inspireren door de literatuur.

We zijn geen consultants die advies komen geven van aan de zijlijn. Waar gevraagd, implementeren we mee dat ATS-project (Applicant Tracking System), nemen we de lead in slechtnieuwsgesprekken, of werken we een performance management of rekruteringscampagne uit.

Ondernemers helpen we met het opzetten van een toekomstgericht personeelsbeleid en we treden op als hun klankbord. Leidinggevenden nemen we via een coachingtraject mee op een groeipad in leiderschap.

“Handen uit de mouwen, voeten in de modder”

Waarvoor kan je bij Olive People terecht?

Wat kan je na een traject met Olive People verwachten?

Els Van Humbeeck

Vul het formulier in of contacteer ons rechtstreeks:

Brusselbaan 260
1790 Affligem

BE0770538009

[email protected]

+32 (0) 474 943 186
Els Van Humbeeck