VOOR KMO's

Herken jij je in een of meerdere van deze situaties?

“The best way to predict your future is to create it.”

Abraham Lincoln

Wat kan Olive People voor jou betekenen?

Klankbord voor de Hr-manager

Als Hr-manager adviseer je over gevoelige onderwerpen met een significante impact op het leven van mensen.
Het kan heel waardevol zijn om ideeën en standpunten af te toetsen met een ervaringsdeskundige die de zaken van op een afstand bekijkt. Hoe kan je objectief naar de situatie kijken? Welke elementen kan je nog in rekening brengen? Heb je alle informatie die je nodig hebt om tot een gefundeerd advies te komen?

Daarnaast fungeren we waar nodig ook als mentor, en houden we je accountable op je plannen en acties, wanneer gevraagd.

Els Van Humbeeck
Upgraden personeelsbeleid

Je hebt een goed personeelsbeleid uitgewerkt waarin alle Hr-aspecten aan bod komen.
Toch haal je niet de gewenste resultaten of heb je het gevoel dat het heel wat beter kan. Er schorst wat aan de processen, de communicatie met de business loopt niet altijd even vlot, of je leidinggevenden klagen over te weinig betrokkenheid bij hun teams.

We doen een analyse van de situatie en helpen je graag op projectmatige basis of op langere termijn, volgens het rent an HR-manager principe.

Coaching leidinggevenden

Leidinggevenden en managers staan er vaak alleen voor. Ze bevinden zich tussen hamer en aambeeld: de verwachtingen van hun baas en de noden van hun team.

Als coach gespecialiseerd in leidinggevenden en ondernemers, ben ik er 100% voor hen. Ze kunnen in alle vertrouwen en in al hun kwetsbaarheid bij mij terecht. Werken aan hun leiderschap, in de knoop met structuur, het alle ballen tegelijk in de lucht houden, als teamlid doorgroeien naar teamleider, ...
Els is een gediplomeerd coach en helpt leidinggevenden graag in hun groeiproces tot sterkere, empathische en authentieke leiders. Door gerichte vragen te stellen, halen we de antwoorden uit jezelf en maken we een actieplan op, gebaseerd op jouw ideeën.

Leadership training

Sofie is onze ervaren trainer en procesbegeleider. Haar doel: teams en organisaties doen floreren. Een training is steeds een combinatie van • het ontwikkelen van kennis en inzicht door het toelichten van theoretische modellen met voorbeelden uit de praktijk. • het inoefenen van vaardigheden door concrete opdrachten We werken steeds een training op maat van de groep uit waarbij zowel de werkvormen als de inhoud wordt afgestemd op de noden.
Thema's die vaak aan bod komen zijn: • welke vier rollen horen bij leiderschap • wat zijn leiderschapsstijlen en heeft iedereen inzicht in de eigen stijl? • lastige gesprekken voeren

Na de opleiding stellen deelnemers een actieplan op.

Hoe kunnen we samenwerken?