ONS AANBOD

HR Consultancy

We nemen je volledige personeelsbeleid uit handen, jij betaalt enkel de uren die nodig zijn. Ook voor HR projecten of een klankbord kan je bij ons terecht.

Mentoring & coaching

Met onze focus op (zelf)leiderschap zijn we een klankbord en sparringpartner voor ondernemers. We werken samen met leidinggevenden om hun people management vaardigheden op een authentieke manier te versterken. We begeleiden ondernemers en leidinggevenden bij hun loopbaanvragen.

Leiderschapstraining

In onze unieke aanpak combineren we klassieke klassikale training met coaching, huiswerk en terugkommomenten. Objectief voor de trainee: het geleerde daadwerkelijk en duurzaam in de praktijk omzetten.

HR-Consultancy

Je hebt een personeelsbeleid uitgewerkt waarin alle HR-aspecten aan bod komen.
Toch haal je niet de gewenste resultaten of heb je het gevoel dat het heel wat beter kan.

Lees meer over onze oplossingen:

  • Rent an HR-Manager trajecten
  • HR-projecten
  • HR Health Check
Els Van Humbeeck
Els Van Humbeeck

Mentoring & Coaching

We fungeren als klankbord voor de ondernemer en zijn een catalysator voor leidinggevenden die willen weken aan hun (zelf)leiderschap.

Ontdek onze oplossingen:

  • mentoring & coaching van leidinggevenden en ondernemers met focus op (zelf)leiderschap en people management
  • loopbaanbegeleiding voor leidinggevenden en ondernemers of professionals met plannen in die richting

Leiderschapstraining

In onze aanpak combineren we klassieke klassikale training met coaching, huiswerk, terugkommomenten. Objectief voor de trainee: écht aan de slag gaan met de topics.

Els Van Humbeeck
Els Van Humbeeck

Loopbaanbegeleiding

Ondernemers, leidinggevenden, of mensen die de stap naar ondernemen of leidinggeven willen zetten, kunnen bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding met of zonder ondersteuning van VDAB loopbaancheques.

Els Van Humbeeck
Mentoring & coaching voor ondernemers, leidinggevenden & Hr-managers

Als leidinggevende, ondernemer of Hr-manager sta je er vaak alleen voor. Je bevindt je tussen hamer en aambeeld: de verwachtingen van je leidinggevende, de noden van je team, het succes van je zaak.
Het kan heel waardevol zijn om ideeën en standpunten af te toetsen met een ervaringsdeskundige die de zaken van op een afstand bekijkt.

Meer informatie over onze coachings- en mentoringtrajecten kan je hier terugvinden.

Els Van Humbeeck
Leadership training

Sofie is onze ervaren trainer en procesbegeleider. Haar doel: teams en organisaties doen floreren. Een training is steeds een combinatie van
• het ontwikkelen van kennis en inzicht door het toelichten van theoretische modellen met voorbeelden uit de praktijk.
• het inoefenen van vaardigheden door concrete opdrachten.

We werken steeds een training op maat van de groep uit waarbij zowel de werkvormen als de inhoud wordt afgestemd op de noden.

Els Van Humbeeck
Implementeren & upgraden personeelsbeleid

Je hebt een personeelsbeleid uitgewerkt waarin alle Hr-aspecten aan bod komen.
Toch haal je niet de gewenste resultaten of heb je het gevoel dat het heel wat beter kan. Er schorst wat aan de processen, de communicatie met de business loopt niet altijd even vlot, of je leidinggevenden klagen over te weinig betrokkenheid bij hun teams.
Als ondernemer helpt je buikgevoel je in het omgaan met je mensen. Maar wat structuur en input van een externe ervaringsdeskunidige zijn welkom om een basis voor de toekomst uit te tekenen.
Meer info over hoe we je kunnen ondersteunen, vind je hier terug.

Loopbaanbegeleiding ondernemers & leidinggevenden

Ook leidinggevenden en ondernemers stellen zich vragen over hun loopbaan. Is dit het nu? Waar wil ik de komende jaren naartoe werken?

Ook wanneer je als professional twijfelt over de stap naar leidinggevende of het ondernemerschap, staan we voor jeklaar.
We werken samen met een gecertifieerd loopbaancentrum waardoor je gebruik kan maken van de voordelige VDAB-cheques - mits je hiervoor in aanmerking komt.
Meer informatie over loopbaanbegeleiding kan je hier terugvinden

Gratis HR Health Check

Vraag hier je gratis Health Check aan en krijg meteen een zicht op je sterke punten en werkpunten in je personeelsbeleid.

Full HR Health Check

Wil je meteen een grondige aanpak? Lees hier meer over dé volledige scan van je personeelsbeleid inclusief advies op maat.

Gratis

Voorstel op maat

Op zoek naar een HR-manager-for-rent of consultant, een mentor, loopbaancoach of leiderschapstrainer? Wij maken graag een voorstel op maat.

Exact waar jij naar op zoek bent?

“Niet méér, maar efficiënter werken, en vooral de júiste dingen doen”

Ondernemers en leidinggevenden die kampen met dezelfde uitdagingen, begeleiden we graag op weg naar een efficiëntere werking en meer levenskwaliteit. Want zeg nu zelf: wie wil er nu níet meer tijd met zijn familie, vrienden en hobby’s doorbrengen?

Wat kan Olive People voor jou betekenen?